Els dimonis d’ara i els de l’antiguitat

El nostre company Antoni Janer, que fa la secció “Sabies que…” a la Díngola de paper, dirà la conferència “Dimonis, del món clàssic a l’actualitat” el dia de Sant Sebastià a les 7 del vespre, a la Biblioteca.

Janer és un conegut expert en la mitologia grega i llatina, professor de Llengües Clàssiques a l’institut Pau Casesnoves, i col·laborador a IB3 Ràdio, Ara Balears i a la revista Sàpiens. Home de cap inquiet, són de veure les seves publicacions per xarxes socials ( a Twitter @BatecsClassics i a Facebook) on, molts de pics relaciona la cultura  de les antigues civilitzacions mediterrànies amb coses que, de vegades desapercebudes, romanen com fossilitzades encara avui. A l’Ara és tot un referent amb els seus reportatges dominicals “Turista de coa d’ull“, on replega històries sobre el passat recent de les Balears vistes amb la col·laboració dels que les visqueren de prop o els que les han estudiades de prim compte. L’editorial Abadia de Montserrat li publicà fa poc Mitologia per a profans: Manual per a entendre la tradició clàssica d’occident. en què desplega el seu coneixement sobre els grans mites o “rondalles” de Roma i Grècia. Talment diccionari per a curiosos en aquesta temàtica.

No fa falta dir que amb aquest bagatge cultural en Toni Janer i també pel fet de ser un fidel dingoler és una conferència que us recomanam a les totes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: