[FOTONOTÍCIA] Sineu torna participar en l’encesa de torres pels drets humans

Com vàrem informar fa uns dies (fes clic aquí), Sineu torna participar a l’encesa de torres i talaies de la Mediterrània pels drets humans, amb senyals de fum a la primera cita (13h) i de llum a la segona (18:30h). Fa just uns minuts s’ha fet el senyal de fum.

Enguany l’encesa de torres i talaies de la Mediterrània pels drets humans torna a ser presencial, amb senyals de fum a la primera cita i de llum a la segona. Com a novetat, en aquesta sisena edició hi ha punts a totes les Balears i també a Catalunya, el País Valencià, Múrcia i Andalusia. L’objectiu de l’esdeveniment és el d’impulsar un moment de reflexió entorn del patrimoni i, també, la reivindicació dels drets humans.

L’esdeveniment és promogut per la Direcció Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca, Amnistia Internacional, l’Institut de Marratxí i el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, a més del Servei d’Emergències 112 i els ajuntaments que s’hi han sumat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: