Gent per Sineu no es presentarà a les properes eleccions i, en el seu lloc, ho farà MÉS per Mallorca

Gent per Sineu (GxS) no es presentarà a les properes eleccions municipals. Ho farà, en el seu lloc, MÉS per Mallorca. Així ho va decidir la militància i simpatitzants en una assemblea d’aquest passat novembre.

Així ho han comunicat aquest matí Miquel Gelabert Confit i Andreu Matas Remos, en una roda de premsa que a més ha comptat amb el secretari general de MÉS, Jaume Alzamora, la secretària de l’àrea territorial i batlesa d’Esporles, Maria Ramon, el diputat autonòmic Joan Josep Mas Collet, i la secretària de comunicació Catalina Inés Perelló.

MÉS ja era un dels components de GxS, partit que es va formar per presentar-se a les eleccions del maig del 2015 (fes clic aquí) i que va guanyar (fes clic aquí). Miquel Gelabert Confit va ser batle durant la major part dels quatre anys, amb el suport del sogre del seu germà, Pep Oliver Pavarotti, del PI (fes clic aquí), que també va ser batle el primer any de legislatura. En les eleccions del 2019, el PP va aconseguir 56 vots més que GxS i, amb el suport de C’s de Pere Joan Jaume, es va fer amb el govern municipal (fes clic aquí) i amb la batlia que ostenta Tomeu Mulet.

MÉS per Mallorca activarà la tasca d’oposició a l’Ajuntament a través dels regidors actuals de GxS, i aviat començarà a treballar per elaborar una llista per a les properes eleccions.

El PP viu de rendes

Des del partit ecosobiranista afirmen que «el PP viu de rendes», i que el que està executant són projectes ja planificats en la legislatura passada per l’equip de govern de GxS i el PI. Així ho diu un comunicat de premsa conjunt de GxS i MÉS. També diu que el PP no ha portat a terme cap dels projectes que va presentar en el seu programa electoral i posa d’exemple que, per exemple, encara no tenim aigua potable.

Info relacionada: Els motius de Gent per Sineu per fer una passa endavant (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: