L’Associació contra el Càncer de Sineu cerca relleu per a la junta directiva

La junta directiva local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha fet saber que cerquen persones per a renovar els càrrecs que ocupen des de l’any 2004. Amb un missatge clar i directe “són molts anys i necessitam noves incorporacions”, fan una crida a “persones conscienciades i amb ganes d’aportar el seu granet d’arena”; així, convoquen els interessats a una trobada el proper 11 de febrer, divendres, a les 19 h a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal.

La junta actual, que com hem dit no s’ha renovada d’ençà que es constituí l’any 2004, està composta per Margalida Genovart Vallcaneras (presidenta), M. Antònia Garcia Oliver (vicepresidenta), Miquel Gelabert Genovart (tresorer), Antònia Real Noguera (secretària), i M. Josep Genovart Rosselló, Francisca Miquel Abraham, Antònia Real Martorell, Catalina Jaume Gelabert i Francisca Oliver Font com a vocals

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: