Llorenç Ferriol comença amb força la temporada ciclista

Amb la clàssica d’hivern de Bicis Sancho Manacor, celebrada aquest cap de setmana, s’ha inaugurat la temporada de carretera de ciclisme, amb una actuació destacada del corredor de l’AC Sineu, Llorenç Ferriol.

Llorenç va formar part de l’escapada del dia de 5 corredors, tot i que en la part final va perdre 15 segons amb tres dels escapats. Tobias Muller va ser el guanyador, seguit del professional Mateu Estelrich i Joan Albert Riera. Llorenç Ferriol va arribar a 15 segons amb Marc Torres, que varen treure 1 minut a un grupet perseguidor.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: