Reobren al culte l’església del palau sis anys després

Ja han passat poc més de sis anys d’aquell fatídic 17 de desembre de 2015 en què hi va haver un incendi dins l’església del Monestir de la Concepció de la Verge Maria de Sineu que motivà la suspensió de tots els actes de culte a l’interior del temple.

Tot un periple de successos s’han produït en aquest impàs: la finalització de la vida religiosa al Palau (octubre de 2016), els diferents anuncis d’establiment d’una nova comunitat religiosa (març de 2017 i maig de 2021), la recuperació per part del Taller de restauració del Bisbat del sagrari i del Santcrist parcialment cremats a l’incendi (octubre de 2018), i el desenllaç final amb la negativa a instal·lar-s’hi la comunitat de Filles de la Sagrada Família (desembre de 2021).
Ara, després de diversos mesos de treballs de neteja, del continent i del contingut, l’església conventual es reobrirà al culte, en una celebració presidida pel bisbe de Mallorca Mons. Sebastià Taltavull. Aquest diumenge 6 de març, primer diumenge de Quaresma i Festa de les Mares Cristianes, a les 18.30 h hi haurà la primera celebració litúrgica després de poc més de sis anys.
El rector Guillem Feliu es mostra satisfet d’aquesta reobertura per a usos litúrgics d’un espai tan emblemàtic per als fidels sineuers on, de manera regular, se celebraran les misses entre setmana (dimecres i divendres a les 19h si no hi ha funeral) i els diumenges a les 11h.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: