Ajuda cap a Ucraïna

Ahir la Sala va anunciar que ja havien preparat els palets amb material que enviaran per al poble ucraïnès, mitjançant els llaços de l’associació “Un Somriure per Txernòbil” i la col·laboració del Banc d’Aliments.

Les voluntàries del Banc d’Aliments Margalida Coca, Bel Blava i Magdalena Bernada, amb les regidores Rosana Rebassa i Xisca Ramis, havent acabat la preparació del material [foto Facebook Ajuntament de Sineu]

L’Ajuntament ha fet saber pel seu perfil de Facebook que el material recollit a Sineu (aliments, roba d’abric i medicaments) ja estan a punt per a ser enviats cap a les zones amb ciutadans ucraïnesos afectats per la guerra amb el govern rus. L’enviament solidari ha estat coordinat per diversos pobles de Mallorca amb l’associació que fa anys que coopera amb famílies de l’àrea afectada pel desastre nuclear de Txernòbil, dins territori ucraïnès a l’antiga URSS. Les responsables del Banc d’Aliments, Bel, Margalida i Magdalena s’han cuidat de la classificació i empaquetat de tot el que han aportat els sineuers de forma voluntària.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: