Dos alumnes de l’IES Sineu faran 3 mesos de pràctiques en empreses a Itàlia i Polònia

Agustín García González i la professora Magdalena Oliver Bestard, en destinació a
Massa.

Per primera vegada en 4 cursos dos alumnes realitzaran la totalitat de les seves pràctiques a empreses de l’estranger gràcies a una beca Erasmus+

Aquest curs 2021-22 serà la primera vegada des que l’IES Sineu es va adherir al Consorci liderat per la Conselleria d’Educació i que aquest curs aglutina a 50 centres de les Illes Balears que dos alumnes realitzaran la totalitat de les hores de pràctiques en empreses a l’estranger. El projecte és el EuroFP Balears V (2019-1-ES01-KA102-063739).

En concret es tracta d’un alumne acompanyat per una professora del centre durant la primera setmana de
pràctiques juntament amb altres alumnes i professors acompanyants d’altres centres i de Cicles formatius diferents que realitzarà les seves pràctiques en una empresa situada a Massa, Itàlia.

També el d’una alumna que acompanyada per un professor del centre juntament amb altres 3 alumnes del mateix cicle formatiu d’altres dos centres de Mallorca, realitzarà les seves pràctiques en una empresa situada a Wroclaw, Polònia.

Tots dos alumnes tornaran a Mallorca a mitjans juny i podran explicar la seva experiència als alumnes del primer curs del Cicle Formatiu que hauran de decidir si el curs vinent volen sol·licitar una beca Erasmus+.

Per altra banda, durant el mes de maig 2 alumnes de CFGM de Microsistemes informàtics i xarxes aniran a Montagnana, Itàlia durant 6 setmanes i 1 alumne de Formació Professional Bàsica d’electricitat i electrònica partirà a Catània, Itàlia durant 3 setmanes per fer la meitat de les seves hores de pràctiques en empreses.

Grup de les Illes Balears.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: