Sineu, un dels 10 municipis que concursa per convertir-se en el millor poble rural d’Espanya

Sineu ha quedat finalista en la selecció dels 10 millors pobles rurals d’Espanya, un certament que convoca anualment el portal Escapada Rural. El batle, Tomeu Mulet, el regidor de Turisme, Pedro Álvarez, i el tinent de batle, Pere Joan Jaume, són avui a Barcelona en el saló internacional B-Travel per recollir el guardó que distingeix Sineu com a finalista en aquesta VI edició de Capital del Turismo Rural, organitzada per la plataforma digital abans esmentada, Escapada Rural, el web especialitzat en turisme rural més important d’Espanya.


Inicialment, optaven al concurs 250 municipis d’Espanya i Sineu ha resultat elegit d’entre un llistat de finalistes que completen els municipis de Blanca (Múrcia), Cazorla (Jaén), Chinchón (Madrid), El Robledo (Ciutat Real), Esterri d’Àneu (Lleida), Graus (Osca), Nieva de Cameros i Montemediano (La Rioja), Tiedra (Valladolid) i Tinajo (Las Palmas). L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a través d’una important campanya de difusió als mitjans, les xarxes socials i altres canals a tots aquells municipis que aposten pel desenvolupament del turisme rural i promocionar noves destinacions a explorar.

Els representants locals han rebut el suport de la direcció insular de Turisme del Consell de Mallorca, que, a través de les seves plataformes, recolzarà la candidatura sineuera per demostrar la seva aposta per la diversificació i el turisme d’interior.

A partir d’ara, l’Ajuntament activarà un blog on dos influencers faran ressenyes sobre les bonances del nostre poble: entorn, rutes, gastronomia, oci… i la ciutadania podrà votar per Sineu a partir de la informació que s’aboqui en aquesta plana. Els altres pobles concursants també seguiran la mateixa dinàmica i a partir d’allà, que guanyi el millor.

Les votacions es duran a terme entre l’1 d’abril i el 12 de maig i es pot votar en el següent enllaç: https://www.escapadarural.com/capital-turismo-rural/2022

El resultat final es coneixerà el proper 12 de maig. El poble que guanyi es convertirà en Capital del Turisme Rural 2022. L’any passat va guanyar Olvera, a Càdis.

Sineu, també present al mostrador de Mallorca

El saló internacional del turisme B-Travel és un dels esdeveniments firals més grans d’Espanya i està destinat al públic viatger final, on es troben lesprincipals agències de viatges, destinacions, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics.

B-Travel ha comptat amb la participació de Mallorca, que a través d’un mostrador propi ha promocionat l’oferta turística de l’illa. Aquest mostrador del Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca i la Fundació Mallorca Turisme, ha disposat de material promocional de Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: