Gent per Sineu considera ridícul exigir només 30 hores als treballadors per optar a la carrera professional

El Ple del dimarts va aprovar la carrera professional dels treballadors de la corporació municipal, un complement salarial establert per la legislació autonòmica, però que no s’aplicava bé per, entre altres, falta de pressupost. Gent per Sineu (GxS) diu que hi està d’acord i que «de fet, a finals de legislatura anterior –quan ells governaven– ja s’havien començat a estudiar les possibilitats econòmiques per dotar-la de pressupost». Ara bé, des de GxS es considera que les 30 hores de formació exigides pel consistori als treballadors és insuficient, «gairebé ridícul». Segons una nota de premsa de GxS, «cal recordar que aquesta puja salarial es fa amb doblers dels contribuents i s’hauria de traduir en més qualitat en els serveis», i perquè els serveis millorin «la formació és una part molt important». GxS troba que s’hauria d’exigir un esforç addicional, ja que la carrera professional va de la mà de la vocació de servei públic, i cal un compromís mínim per part dels propis treballadors.

Mocions aprovades

Per altra banda, el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat les mocions de GxS sobre energia i aigua potable (fes clic aquí per més info) i la proposta de suport al poble sahrauí (fes clic aquí per més info).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. gabriel mora caldentey

    a estas alturas de la vida vamos a hablar de profesionalidad de los trabajadores del ayuntamiento, cuando nunca se ha exigido nada mas que la afinidad a los partidos politicos que han gobernado,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: