El portal immobiliari ‘Idealista’ situa Sineu entre els municipis més desitjats pels compradors estrangers

El darrer trimestre del 2021 Sineu va ser el 16è municipi de l’estat més cercat pels estrangers per comprar-hi un habitatge, segons una noticia del portal immobiliari ‘Idealista’ (fes clic aquí). No és notícia nova. Ja fa anys que DíNGOLA en paper va publicar un reportatge sobre el preu de l’habitatge a Sineu.

Sineu disposa de tots els serveis –centres escolars per a totes les edats, centre de salut, connexió amb tren, bones connexions per xarxa viària–, negocis, cultura –teixit associatiu, circ Bover, C.IN.E, etc.– i d’una acceptable oferta d’oci –restaurants, bars, hotels–. I això fa que el preu de cases i pisos sigui superior al de municipis veïnats. Això ja ho hem explicat en nombroses ocasions.

Ara però, Idealista hi afegeix una dada més. Sineu és un dels municipis que més agraden als estrangers. En concret, alemanys, anglesos i americans. Les altres 8 poblacions mallorquines que estan entre les 25 més desitjades pels estrangers són Porreres (9è lloc), Algaida (11è), Bunyola (13è), Sencelles (14è), Montuïri (19è), Esporles (20è), Alaró (21è) i Sant Joan 22è). És a dir, que 9 poblacions mallorquines estan entre les 25 més desitjades de l’estat pels estrangers.

Això explica de manera concloent les dificultats que tenen els mallorquins d’accedir a un habitatge digne. Perquè els salaris, aquí, no estan en concordança amb els preus de l’habitatge o de la vida en general.       

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: