Què va fer ahir l’Ajuntament per convèncer els venedors de maquinària agrícola?

No hi ha massa a opinar… Que el consistori es va penjar una medalla ahir amb la maquinària agrícola és una cosa ben objectiva i sense massa interpretacions. Ni a Inca, amb el Dijous Bo, hi va haver maquinaria. Recordem que el passat setembre els concessionaris de màquines i vehicles decidiren no assistir pus a les fires. Avui l’Última Hora mateix (fes clic) destacava aquest fet. La qüestió és que ahir, sa fira comptava amb un carrer ple de grans tractors, segadores, batedores i demés maquinària agrícola. Què va fer l’Ajuntament? Moltes cridades, ens han dit…

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. plantes i ornaments Son Suau

    Fa 35 anys que venim a fira, seguint la tradició del negoci familiar. Els sineuers estau d’enhorabona amb aquesta fira. Feim mercats setmanals i fires, i sense dubte la de Sineu es la millor. Volem destacar el tracte tan bo de la regidora de fires i mercats, Francesca Ramis i la feinada feta.

    Enhorabona sineuers i molts d’anys de Fira!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: