Podi de l’Agrupació Ciclista Sineu a Menorca

Aquest cap de setmana s’ha disputat la Challenge Illes Balears a Menorca, amb participació dels corredors de la categoria de primera del club ciclista sineuer, culminada amb podi de dos dels seus integrants a la seva quarta etapa, a Alaior: en primer lloc Bernat Trias i Víctor Picó, segon classificat. Amb un temps d’1 hora 57 segons, per a una distància de 80 km.

Imatge de la Challenge Illes Balears a Menorca [foto Facebook de l’AC Sineu]

Es tracta de la primera cursa ciclista amb podi de l’AC Sineu de la temporada, amb destacat bon paper de tots els seus membres que hi participaren, gràcies a una excel·lent feina d’equip. David Sintes, quart; Llorenç Soler, setè; Jaume Mas, desè; i entre els trenta-cinc primers acabaren amb poc més de dues hores el recorregut, Jaume Malondra, Llorenç Ferriol, Miquel Àngel Moragues i Rodrigo Chaves.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: