L’IES Sineu segueix apostant pels intercanvis internacionals

L’IES Sineu i el seu claustre continuen amb ganes de dinamitzar la vida escolar, amb la seva clara aposta per la internacionalització del centre.

Gràcies a la millora de la situació epidemiològica, abans de Pasqua es va produir la primera mobilitat d’alumnat procedent de Polònia juntament amb una altra visita de dues professores italianes del Piemont que venien a fer una estada d’observació laboral a l’IES Sineu. El 2 de maig va arribar la següent visita procedent de l’institut Evangelisch Stiftisches Gymnasium Gütersloh de l’estat federat Renània del Nord-Westfàlia d’Alemanya, que passaria una setmana sencera amb famílies de diverses localitats del Pla de Mallorca. L’alumnat de l’IES Sineu anirà a visitar als alemanys al juny per continuar amb el projecte i conèixer in situ aquesta centre i, més concretament, el sistema escolar alemany. Així mateix, dos professors de l’IES Sineu faran una mobilitat d’observació laboral al Piemont amb l’objectiu de trobar contactes per establir relacions a llarg termini i intercanviar alumnat per estades de mitja i llarga durada.

Per altra banda, el dissabte 7 de maig, 2 alumnes, Mamadou Diop i Gabriel Crespí, acompanyats per la professora mentora de l’IES Sineu, Concepció Camps, varen partir cap a Milà i tornaran el 21 de juny. Hi estaran un total de 6 setmanes equivalents a la meitat de les seves hores de formació en centres de treball (200 hores). El nom de l’empresa és FORMATECH i es troba ubicada a la ciutat de Milà.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: