Torna el Festival Internacional de Teresetes

La setmana que ve es celebrarà la 24 edició del Festival Internacional de Teresetes de Mallorca. Són 23 espectacles amb propostes variades i originals.

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca és un referent crucial de la indústria creativa i cultural de l’illa des de la seva creació l’any 1999. És una cita anual, cada tercera setmana de maig.

Organitzat des dels seus inicis per Elàstic Nou Produccions, compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca –via el Departament de Cultura i el Teatre Principal- i el Govern Balear – via l’Institut d’Estudis Baleàrics -; així com dels municipis participants d’arreu del territori.

Sineu és un dels pobles participants habitual on enguany si representarà “Un conte del vent”, de la companya de Txèquia, Teátr Pavla Smída. Serà el proper dimecres dia 18 de maig al Claustre de Sant Francesc (Ajuntament), a les 18.00 h.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: