La diputada del PP Marga Duran demana al conseller March sobre l’IES Sineu

La diputada popular Marga Duran ha fet una pregunta avui al conseller d’educació Martí March, en el ple del Parlament de les Illes Balears, referent a les ratios a l’IES Sineu. Recordem que DíNGOLA va fer pública fa uns dies una queixa en aquest sentit, d’un grup de pares d’alumnes (fes clic aquí).

Duran ha dit al conseller que l’IES Sineu estava preparat per 800 usuaris, però que actualment, entre alumnes i personal, n’hi ha 1.100, i que l’any que ve serien més. Duran també ha dit al conseller que, en el darrer consell escolar, les famílies havien exposat la seva preocupació a la Conselleria d’Educació, pel fet que les ratios el proper curs poden ser de 33 alumnes per aula. «No es podran garantir els espais necessaris per a competències tals com tecnologia, informàtica, música, plàstica, laboratori, etc.» li ha afegit, ni tampoc una «atenció adequada a la diversitat».

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: