Les famílies d’alumnes de l’IES Sineu mostren preocupació per la massificació que hi haurà al centre aquest proper curs

Famílies de l’alumnat de l’IES Sineu han denunciat davant la Conselleria d’Educació el risc de massificació que pateix el centre de secundària. En una nota de premsa, s’exposa la problemàtica de l’augment del número d’alumnes, però sense incrementar el número de grups o fins i tot disminuir-lo en algun nivell, el que equival a pujar la ratio d’alumnes per classe.

Vegeu el comunicat íntegre aquí:

Recordem que l’IES Sineu acull els estudiants de nou municipis del Pla de Mallorca: Ariany, Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí, Maria de la Salut, Petra, Sant Joan, Sencelles i Sineu. En funcionament des del curs 1999-2000, es va fer una ampliació important ja al 2005, i s’han anat fent obres més petites per anar adaptant el centre a les noves necessitats.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Retroenllaç: La diputada del PP Marga Duran demana al conseller March sobre l’IES Sineu |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: