La pluja intensa ha causat la inundació de la pista del pavelló. Els usuaris del tren esperen davall dels paraigües.

Anit, entre les 2 h i les 4 h l’estació meteorològica de Sineu ha registrat una precipitació acumulada de més de 30 litres. A primera hora del matí ha tornat a fer un ruixat, cosa que ha fet agafar els paraigües als que han partit a fer feina o a escola. Especialment als usuaris del tren, que amb l’obertura de la segona andana (la de la part del polígon) no els ha quedat altre remei que estendre el paraigua perquè encara no hi ha marquesina que empari l’aigua o el sol que ja ha fet aquests dies. Així ho denunciaven en el perfil de Twitter del PP local:

Malauradament, quan plou fort és un clàssic l’aparició de goteres en el pavelló de l’institut. Avui el trespol de la pista estava tot remull, com es pot veure en aquest vídeo que de bon matí circulava per WhatsApp.

Segons l’agència estatal de meteorologia AEMET hi ha probabilitat molt alta que continuïn les precipitacions abundoses fins al migdia i, de cara a demà, preveuen la possibilitat de ruixats moderats durant el matí.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: