Antònia ‘Petita’, 2a de la seva categoria, i Tià Aulet fa la volta a l’illa de Menorca en 29:33:12

El costitxer Tià Aulet, ben conegut en el món del running a Sineu, va fer la volta a l’illa de Menorca –185 km– en un temps de 29:33:12, quedant en 19a posició. Per altra banda, Antònia Martorell va fer la segona posició en la seva categoria, en la carrera de 85 km. Varen ser els dos resultats més destacats entre els nostres coneguts.

El camí de cavalls es va tornar omplir de sineuers aquest cap de setmana, com explicàrem puntualment aquí (fes clic).

La prova que va congregar més corredors va ser la de 44 km. Tofol Morey Bofill, va quedar en posició 45a, amb un temps de 4:40:45. Miquel Cifre, Miquel Coll, Àngel Bonafè, Tomeu Gelabert Titina, Miquel Bordoi, Pedro Galmès, Joan Ignaci Ferrer, Aina M. Comas, José Villagran, Cati Martorell Petita, Miquel Buades i Miquel Àngel Gual (amb el club Sant Josep Obrer)foren altres corredors sineuers o amb relació amb Sineu d’aquesta prova.

La prova de 27 km va ser correguda per Carles Ramis Alandete, que va quedar en 50a posició, amb un temps de 2:41:49. També varen correr Maria Francisca Ferriol, Maria Bel Ginard, Antònia Bergas, i Joan Pons.

La de 85 km va ser participada per Joan Bestard, amb un temps de 12:17:07, Antònia Martorell Petita, 13:43:25, i Sebastià Gayà, 13:43:27. Martorell va fer segona en la categoría de màster 50.

Juan Carlos Bergas va correr la de 58 km, i Pedro Carbonell Duran la de 185 km.

El vencedor absolut de la carrera més important de Menorca va ser Antoine Guillon, del Team Globetrailers, que va fer la prova de 185 km en un temps de 19:53:01.

+info: resultats a EliteChip (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: