El C.E. Sineu comença la Promoció a Tercera Divisió

Aquest proper dissabte el C.E. Sineu comença la promoció per a l’ascens a la Tercera Divisió del futbol balear. Serà al Camp de Son Matgí a les 18,00 h. i a un sol partit contra el Rtvo La Victoria. L’equip que guanyi el partit, amb pròrroga i penals si cal, passarà a la semifinal de la promoció.

L’equip entrenat per Amador Gacías ha acabat cinquè de la classificació de Preferent i els equips que juguen la promoció són els que han ocupat des del lloc segon al novè de la classificació. L’Inter Manacor és l’equip que puja directe a la Tercera Divisió després de quedar primer classificat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: