Segona posició d’Aina Maria Comas al Trail-Running Torrent del Mal Pas de Palma

Aquest diumenge s’ha celebrat el II Trail-Running Torrent del Mal Pas de Palma, organitzat pel Club Marathon Mallorca. És una carrera pedestre de muntanya que transcorre per la muntanya de la Serra de na Burguesa, sobre un circuit de 16 quilòmetres aproximadament.

La jove atleta sineuera, Aina Maria Comas Rebassa de s’Esclat Club Sineu, ha arribat a meta en el lloc 27è de la general, sent la segona fèmina de la categoria absoluta. Qui segur que li ha fet costat ha estat el seu pare, Miquel Comas Bauzá (Gimnàs Sineu) que ha arribar uns minuts abans al lloc 24è. Un altre atleta sineuer, Sebastià Gayà Ramis, ha arribat en el lloc 25è.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: