Daniel Troya guanyador del concurs de cartells dels cossiers de Manacor

El jove sineuer Daniel Troya, estudiant del batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover de Manacor, va guanyar l’edició d’enguany del concurs de cartells que anuncia les sortides dels cossiers de Manacor durant les fires i festes de la capital de Llevant.

Dilluns passat el batle de Manacor, Miquel Oliver, va fer el lliurament del premi del XX Concurs de cartells dels Cossiers de Manacor, a Troya. El guardó té una quantia de 400 euros per al primer classificat en el concurs. Foren presents també a l’acte el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà i les membres de la Comissió Permanent de l’Escola de Mallorquí (institució que vetlla pel manteniment dels cossiers manacorins), Antònia Llodrà i Sebastiana Mascaró, a més dels familiars del guanyador i dels finalistes, i representants del centre educatiu manacorí on Daniel cursa els seus estudis.

Daniel Troya entre els càrrecs institucionals de l’Ajuntament de Manacor i de l’Escola Municipal de Mallorquí

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: