Pràctiques d’alumnes alemanys a Sineu

ALUMNES D’FP D’ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA A CATÀNIA

Cinc alumnes del centre Berufliche Schule des Kreises Ostholstein in Eutin faran pràctiques a Sampol Enginyeria (2), U-energia (1), TP-link (1) i IES Sineu (1) des del 30 de maig al 24 de juny. Es tracta d’un centre, el citat abans, amb el qual l’IES Sineu té un acord pel qual cada centre envia alumnes propis a l’altre per tal de poder fer les pràctiques en empresa.

També el passat dissabte, 28 de maig, un alumne d’FP Bàsica d’electricitat i electrònica del centre sineuer, Soufian Jamii, i un altre de l’IES Felanitx varen partir cap a Catània (Sicília) on hi realitzaran 3 setmanes de pràctiques en una empresa local. Els va acompanyar el professor Martí Alba que estarà amb ells durant una setmana per ajudar-los en tot el necessari i fer el seguiment de part de les pràctiques de manera presencial.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: