Gran temporada de l’equip infantil masculí de bàsquet

L’equip infantil masculí del Bàsquet Sineu jugarà aquest cap de setmana la fase final a 4 del seu grup A de Preferent, un grup format per 10 equips i on l’equip local ha quedat primer del grup amb només un partit perdut dels 18 jugats.

L’equip infantil masculí va començar la temporada jugant la primera fase en un dels grups on hi havia els millors equips de Mallorca. Després de quedar quart del grup, empatat amb el tercer, ha jugat la segona fase amb els equips que no han aconseguit la classificació per a la màxima categoria especial (categoria especial de 8 equips), quedant el primer d’aquest grup de Preferent de 10 equips. Podem dir que el Bàsquet Sineu ha quedat el novè millor equip de Mallorca.

Ara queda disputar la fase final, aquest proper dissabte a les 17,00 h al pavelló de l’Institut contra l’Àgora Portals. L’equip que guanyi aquest partit disputarà la final el diumenge al pavelló de l’Institut a les 19,30 h. L’altre semifinal la disputaran l’equip d’Esporles contra el Llucmajor, al pavelló de l’Esporles (aquest divendres a les 20,30 h).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: