El sineuer Toni Esteva, de Ben Amics, també critica l’insult de Kristin Hansen als mallorquins de la part forana

Les paraules de la CEO y fundadora de ELLA Global Community, Kristin Hansen, el passat divendres durant la presentació de la Palma Pride Week, aixecaren una polseguera que va arribar a tots els àmbits, i fins i tot la presidenta del govern Francina Armengol les va recriminar, tot i que la regidora Sònia Vivas –regidora de Justícia Social i LGTBI– les va justificar o els va treure importància. La majoria de partits i entitats van rebutjar les declaracions de l’alemanya, i es va desfermar una tempesta en els mitjans de comunicació i les xarxes socials, i els grups de WhatsApp feien virals dotzenes de memes sobre neandertals mallorquins anant a Palma a veure lesbianes.

Vindrà gent del camp que potser no ha vist mai una lesbiana i dirà: ‘Mira! Una lesbiana és com qualsevol altra persona’.” va dir Hansen davant els micròfons. I, per si l’animalada no era prou grossa, encara ho va justificar: “És important perquè quan vas quinze quilòmetres dins l’illa ja hi ha una altra mentalitat.” Com era previsible, la frase, que va fer que pràcticament tota la societat mallorquina i especialment la part forana es sentís insultada, la va dir en castellà. Perquè, tot i que fa més d’una dècada que viu al país, no diu ni un sol mot en català.

La històrica entitat Ben Amics també va criticar les polèmiques declaracions de l’organitzadora de la Palma Pride Week. El sineuer Toni Esteva va ser el primer president d’aquesta organització, i ahir va fer unes declaracions sobre el tema a IB3 Televisió.

Des de fa temps que tenim pendent, a DíNGOLA, fer-li una entrevista. A n’Esteva, deim.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: