Presentació de “Llueves”, la novel·la històrica del metge Manuel Álvarez il·lustrada per Gago

Llueves (Edicions Balèria, 2022) és la primera novel·la del metge José Manuel Álvarez Gabeiras, resident a Sineu d’ençà del 1981, que fou presentada al seu poble natal, Cangas de Onís (Astúries), el proppassat 9 de juny i es presentarà a Sineu aquest divendres, 17 de juny, a les 19.30 h al Claustre de Sant Francesc. Presentarà l’acte la bibliotecària municipal, Antònia Real Noguera, conjuntament amb l’autor i l’il·lustrador, el també resident a Sineu Ricardo Gago.

Imatge de la presentació a Cangas de Onís

És una novel·la històrica basada en la llegenda popular i en fets reals, emplaçada al paratge de Cangas de Onís, a principis del segle VIII, quan era l’epicentre de la cristiandat ibèrica. L’obra entrellaça l’esdevenir de la família Fresno -natural de Llueves-, amb els projectes reals de la cort del rei Favila i el dia a dia dels frares del convent de La Vega.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: