Ara sí. Tot a punt per a la XIX Mucada

Imatge que lluïran les camisetes commemoratives de la Mucada 2022

Aquestes darreres setmanes la confraria Muchal Foundation han posat fil a l’agulla i ja podem dir que, com sol ser en tocar l’estiu, la Mucada ja està en marxa.

Camiseta muchil·lògica

Enguany no hi ha hagut concurs de disseny, però igualment habemus camiseta. El disseny, ideat per la confraria organitzadora a mans de na Rosa Mascaró Rous, fa befa de la recent moda dels jocs de mòbil de trobar paraules, en concret el famós Paraulògic transvestit en un macarrut Muchil·lògic.

Dia 2 de juliol a partir de les 18 h, al mercat dels animals, han organitzat una festa de presentació i venda de les camisetes, amb música i ambient premucal, ben enyorat per molts després de dues edicions cancel·lades per mor de la pandèmia. A la fi, dia 8 d’agost, Llorenç Picornell i Neus Ribot podran cloure el seu bienni de Much i Muca, congelat a l’espera dels permisos de l’autoritat sanitària. Després d’aquests dos estius en blanc, ja és ben segur que, a més de les de calor, enguany tornaran les onades roses.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: