Ahir el CEIP Rodamilans i l’Associació Espanyola Contra el Càncer ajuntaren esforços en una cursa solidària

Després d’un parèntesi de dos anys per mor de la pandèmia, enguany es va poder reprendre la cursa solidària organitzada per l’escola Rodamilans i la junta local de l’AECC. Aquest projecte solidari va comptar amb la col·laboració de totes les famílies del centre educatiu, així com també de l’Ajuntament de Sineu i el supermercat BIP BIP, que varen aportar sucs per donar als participants.

El lema d’enguany va ser «corre, gaudeix i ajuda» i el 100% de la col·laboració anirà a l’Associació contra el càncer.

Miriam Montes, Cap d’Estudis de l’escola, va afirmar a Díngola que aquestes activitats tenen un caire solidari però, a la vegada, de comunitat: està adreçada a tota la comunitat educativa (alumnat, mestres i famílies) i, tot i que sabem que es fa en un horari complicat per a molts de pares i mares, sempre hi ha algun padrí o padrina que s’anima a fer la cursa. I, de fet, així va ser.

Part de la junta local de l’AECC Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: