Resoldrà Màrius Serra el Muchil·lògic?

Màrius Serra, filòleg, escriptor, articulista, creador de jocs de paraules… en resum, “verbívor” tal com ell se sol definir, conegut per la seva col·laboració a mitjans com TV3, Catalunya Ràdio o La Vanguardia, ja ha estrenat la camiseta de la Mucada d’enguany. Ahir en donava compte a les seves xarxes socials.

Enguany, la camiseta no pot fer millor homenatge als afeccionats dels jocs de paraules, mots encreuats, Scrabble o els moderns jocs digitals com el famós Paraulògic transvestit, en mans de la confraria Muchal Foundation, en un macarrut Muchil·lògic per a commemorar aquesta XIX Mucada que s’acosta ja al galop .

Els sineuers no podem tenir aliat millor per a resoldre el tremendíssim Muchil·lògic i, tal com indiquen les instruccions del mariol·lo, si fa el tutti, com deim en el nostre particular parlar, “serà l’hòstie!”.

Fotografia Twitter @mariusserra

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: