Cinema al frontó

El Frontó de Sineu, després de més de tres dècades tancat, tornarà a obrir-se al poble durant les Festes d’Agost. No serà per a cap esdeveniment esportiu, sinó per a una activitat cultural; doncs acollirà la projecció de dues pel·lícules. Dia 17 d’agost hi projectaran “Cinema Paradiso”, de Giuseppe Tornatore, i dia 20 “Alcarràs”, de Carla Simón, guanyadora de l’Os d’Or a la Berlinale de 2022.

Juan Fernández, un empresari de Madrid, és qui ha rehabilitat el frontó, inaugurat a principi d’estiu, amb la intenció de recuperar el joc de passada o frontó i el cine a la fresca, com ja veurem aquestes festes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Blavet

    Record que des de ca sa padrina (eren els anys 60) mig enfilat a la paret que donava al carrer Frontón, se podia entreveure entre els majestuosos morers un bocinet de pantalla… Jo era ben petit i me pareixia un miracle veure aquells colors tan vius, i uns actors tan grans. Record, deia, l’escena d’una parella dins un cotxe descapotable, plànol agafat des de la part posterior del vehicle, ella amb blusa vermella, ell amb una cigarreta a la boca, mirant-se cara a cara,… Màgia damunt blanc.
    Sort, idò, per a aquesta nova etapa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: