XIX MUCADA: horari i actes destacats

La gent que ja fa estona que segueix la Mucada any rere any, ja sap que els horaris, són un caos total. Així i tot, hi ha un protocol no escrit que fa que tot flueixi dins un cert ordre i qui més qui manco sap on ha de ser a l’hora que hi ha de ser.

La Muchal Foundation ha publicat ja l’horari oficial amb un avís a navegants -ben visible per la particular minutació de cada acte- que totes les hores són aproximades, excepte dues: l’hora d’inici i l’hora d’acabar.

A les 10 h partiran des de l’institut cap al puig de Reig.

Passades les 10.30 h faran els rituals d’invocació al sementer habitual del puig de Reig.

Pregó i encérvol, a migdia. Sempre passades les 12 h.

El capvespre, enguany han ajornat una mica l’Enqüentro, acte central i apoteòsic com cap altre, perquè tothom pugui allargar una mica el dinar de la jornada rosa i no haver de partir cap al Fossar amb la mossegada a la boca. Serà passades les 17.30 h.

L’amenització musical -tant l’oficial de la Mucada, amb el discjòquei Peptrònik, com les que organitzen els bars- sonarà fins a les 21 h, moment en què posaran el famós tema de clausura New York, New York amb les bengales que acomiaden Much i Muca fins l’any que ve. Paral·lelament, el batle Tomeu Mulet, ha dictat un ban en què avisa els bars que tendran permís per tenir taulells i música a fora fins a les 21.30 h, i fins a les 22.30 h a l’interior.

Seguint amb el leitmotiv de la camiseta d’enguany l’horari que trobareu a la imatge, també disseny de Rosa Mascaró Rous, està inspirat en un altre joc amb paraules digital, el Wordle. Serà una Mucada tan macarruda com sempre i més lletruda que mai.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: