Demà surt la nova DíNGOLA en paper

Demà divendres surt la nova DíNGOLA en paper, un número molt estiuenc.

La revista fa un avançament d’allò més interessant de les festes patronals que s’acosten, entrevista la coordinadora de SEO BirdLife a Balears –Lucía Latorre, resident a Sineu-, així com a la junta directiva de la Societat de Caçadors de Sineu, i dins l’apartat de cultura, ofereix amples reportatges sobre la façana del celler de son Toreó, l’evolució de la Caixa d’Estalvis -després ‘La Caixa‘-, o l’Any Pons Frau. Com tots els números, compta amb les seccions habituals de Bibliodíngola, Qui és qui, Sabies que, Fets i Gent, Visures, Casa Fundada…

En l’apartat d’actualitat (QUÈQUI) fa un repàs a la situació política del municipi a un any de les eleccions, us explica com és el ‘nou’ Frontón de Sineu, repassa l’actualitat esportiva, i us conta perquè l’habitatge és tan car en el nostre municipi. Com no podia ser d’una altra manera, també us fa un avançament de quina Mucada tendrem.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: