Tercer lloc de Biel Gacias a la Travessa de Son Serra

Aquest matí s’ha disputat la X Travessa Son Serra. Son 5 quilòmetres d’aigües turqueses i cristal·lines que separen els nuclis urbans de Ca’n Picafort i Son Serra de Marina. La sortida estava ubicada a la Platja de Son Bauló.

Biel Gacias Font (C.N. Inca) ha ocupat la tercera posició amb un temps de 1:09:44. Els tres primers classificats han arribat en un primer grupet molt destacats de la resta. Entre el primer i el tercer classificat hi ha hagut una diferència d’11 segons. El quart classificat ha arribat a 4 minuts del tercer.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: