I demà, Xerefusió

Dilluns, 15 d’agost, a les 22:30h. Plaça des Fossar. Xerefusió.

Podríem definir Xerefusió com la fusió, la mescla, del so i temes de la música tradicional amb l’ús d’instruments moderns. És un experiment que prepararen els Xeremiers de Sineu ja fa uns anys, i que ha perdurat. Aquest en concret serà el 6è Xerefusió, que combinarà els xeremiers i Xereband en l’espectacle ‘Piccolo Bambino’. Serà el día de la Mare de Déu d’Agost a les 22:30h a la Plaça des Fossar.

En les darreres sis edicions hem pogut veure (o sentir) com es combinen sons tradicionals amb altres de més moderns. De fet, com a aperitiu ja poguérem veure una mescla de tradicional i modern en el concert del passat dijous dins la festa anual de DíNGOLA (fes clic aquí). Demà idò, Xerefusió tornarà omplir de notes melòdiques l’atmosfera de la Plaça des Fossar (esperem que no tan calenta com aquests dies passats).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: