Exposició de Marcos Vidal a Pòrtol

Marcos Vidal, artista i propietari de l’Espai Sant Marc, exposarà a partir de dia 19 d’agost a Ca ses Monges de Pòrtol (carrer Major, 135). El titol de la mostra és “Sensible Encounters”. L’artista sineuer, empra diferents tècniques per a crear peces a partir d’objectes quotidians a fi de comunicar-se amb el públic, a través del que hom coneix però des del punt de vista artístic propi de Vidal. La mostra serà un itinerari on el visitant trobarà aquests objectes reinterpretats.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: