Jornada tranquil·la en el camp d’en Pineta

Finalment tot ha transcorregut amb certa normalitat a les corregudes, exceptuant obviament les altíssimes temperatures (les més altes de la història de Mallorca, aquests dies, segons els registres -fes clic aquí-). Abans d’acabar les corregudes una part del públic ha partit per fugir de la calor, i durant la jornada ha tombat un carretó -i el mateix batle ha partit de pressa i corrents cap allà-: són les dues úniques anotacions de la jornada.

El seny que demanava MÉS (fes clic aquí) hi ha estat, i no s’han exposat animals vius penjats com a joies. Cal dir que, actualment, la legislació en matèria de benestar animal és més restrictiva que l’any 2019 -quan va esclatar la polèmica (fes clic aquí)- i, per altra banda, any rere any el nivel de sensibililització de la gent en aquests aspectes és més elevat. Tan elevat que l’any 2019 una simple notícia local es va viralitzar a nivell autonòmic.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Alf

    Bueno. Afortunadamente la denuncia, ante el Govern, presentada por la Asociación Nacional para la Protección y el Bienestar de los Animales (ANPBA) tuvo un resultado satisfactorio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: