Podem tenir un vespre o un cap de setmana d’haver de tancar finestres i persianes: vent i possibles ruixats a Sineu

Avui divendres Sineu és en alerta taronja per pluges i vents, segons l’AEMET i Meteobal. Les Pitiüses i la major part de Mallorca avui estan en alerta taronja. Demà una part de Mallorca encara restarà en alerta taronja, mentre la resta de l’illa, les Pitiüses i Menorca, estaran en alerta groga.

A finals d’agost les tempestes es converteixen en un fenomen típic, com al setembre. Aquestes tempestes seran la notícia aquest cap de setmana i ens deixaran uns dies marcats per la inestabilitat: zones de sol i zones de precipitació.

Les festes d’estiu d’alguns municipis veïnats poden veure’s perjudicades: festes de Sant Joan, festival Rock&Rostoll a Maria de la Salut… Tot i això, avui vespre i demà serà quan els ruixats seran més forts, i demà capvespre la situació es pot anar normalitzant.

+info: informació meteorològica a AEMET (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: