Coneixeu la llegenda de sant Marc?

Aina Cardell, Antònia Real i Rosa Mascaró presenten dia 30 d’agost el llibre infantil La llegenda de sant Marc.

De la inexistència de cap text capaç d’explicar als infants com així sant Marc és el patró de Sineu i per què aquest dia menjam caragols, va néixer la idea materialitzada per la mestra sineuera Aina Cardell i la bibliotecària, arxivera i companya de Díngola Antònia Real de fer un relat dirigit al públic infantil que ho contàs. Com que en aquest cas, la imatge era més important que mai, hi engrescaren na Rosa Mascaró Rous, il·lustradora. Juntes han bastit aqueixa llegenda d’on tant petits com grans podrem aclarir l’origen del patronatge de l’evangelista, del seu representatiu lleó i del curiós costum gastronòmic.

Dimarts 30 d’agost les tres autores clouran les festes patronals estiuenques presentant aquest llibre sobre l’elecció del patró primaveral de Sineu que, llegenda ve llegenda va, si no és mentida, serà veritat. Serà a les 19.30 h en el claustre de l’ajuntament.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: