Comença la temporada de futbol a Preferent i Regional

El proper cap de setmana el C.E. Sineu comença la temporada a la categoria de Preferent, rebent la visita al camp de Son Matgí del Porreres “A”. El partit es disputarà diumenge a les 17,30 h. Una de les novetats d’aquesta categoria és que hi ha dos grups i el C.E. Sineu està enquadrat en el grup A. Cada grup està compost per 16 equips.

L’altra novetat que ja havíem informat és que a la nova Segona Regional (no hi haurà Tercera Regional) l’equip filial, LLoret del S., ha quedat enquadrat en el grup A. En aquesta categoria hi ha tres grups. El Lloret del S. jugarà el seu primer partit de lliga dia 8 de setembre, rebent la visita del Ferriolense “B”.

L’equip femení del C.E. Sineu començarà el cap de setmana del 10 i 11 de setembre, tot i que la primera jornada és de descans.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: