Espai Musical Sineu inicia el curs 2022-23

Aviat, amb la clausura definitiva de l’estiu -altra cosa és el temps que farà calor -, els al·lots tornaran a escola i, amb la tornada a la rutina escolar, arriba la retrobada amb les activitats extraescolars. La música, que tanta companyia fa en qualsevol circumstància i que tants de talents descobreix, és un clàssic que a més d’agradar a petits i a grans és una eina que desenvolupa moltes de les capacitats motrius i intel·lectuals dels joves.

De fa un bon grapat d’anys l’ensenyament i difusió de la música a Sineu és en mans de l’associació Espai Musical Sineu que ofereix cursos de llenguatge musical, instruments, combos (grups), estimulació musical de 0 a 9 anys Music Together, i música tradicional (xeremies, fabiol i tamborino). Les inscripcions ja estan obertes i les poden fer en línia des del seu portal web https://www.espaimusicalsineu.com/.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: