Aquest setembre les temperatures seguiran anormalment elevades a Sineu

En una entrevista a Maria José Guerrero en el programa ‘Al dia’ d’IB3 Ràdio, la responsable d’AEMET a les Illes Balears ha assegurat que seguirà la calor durant, com a mínim, tot el mes de setembre (fes clic aquí per escoltar l’entrevista).

Al Pla de Mallorca, aquest estiu s’han batut rècords històrics. El 13 d’agost Montuïri va assolir 44’5 ºC, la major temperatura registrada mai (des de que hi ha mesures). Recordem que aquest dia a Sineu, durant la 1a verbena l’ambient era insuportable. Sineu i Mallorca en general pateixen temperatures anormalment altes des del maig: les setmanes posteriors a sa fira ja foren de pinyol vermell.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: