SOS residents

Des de la setmana passada circula per WhatsApp una convocatòria de nivell insular a una reunió que tendrà lloc a Sineu aquest dissabte (de fet, ja s’ha reservat un espai, segons ha sabut DíNGOLA), per debatre com «dur a terme actuacions per mostrar discrepància amb les mesures presses pel conjunt dels nostres dirigents polítics i amb la seva manca de sensibilitat envers la població resident». El títol del document pdf que circula per WhatsApp, “ES BEN HORA D’ATURAR!”, és ben explícit. Tot s’emmarca en la ja evident i polèmica massificació, desmesura i saturació que pateix aquest estiu Mallorca, i que ha estat objecte de noticies i portades de mitjans de comunicació diversos.

Si bé és cert que des de certs sectors ja fa temps que s’alerta de la sobreexplotació del territori i la massificació turística, enguany la situació s’ha desbordat, afectant de manera important el benestar i la qualitat de vida de la població local.

Per tal de poder coordinar l’assistència, el pdf que circula prega confirmació d’assistència a l’email horadaturar@gmail.com. Tres redactors de DíNGOLA han rebut la convocatòria per vies diferents i, per ara, se’ls ha demanat de no oferir més informació sobre els convocants.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: