Torna CICLOP, amb els dimonis, actuacions al Celler Can Font, ‘performances’ diverses… Apunta-t’ho! [MÉS INFO AVIAT]

El proper cap de setmana el Festival de Teatre Visual de Sineu (Ciclop) celebrarà la seva 7a edició. Serà del 16 al 18 de setembre de 2022, i com cada any es desenvoluparà en diversos espais, oberts i tancats, del poble (el C.IN.E, el Circ Bover, el claustre de Sant Francesc, l’espai Sant Marc, el pavelló d’esports de l’IES Sineu, el centre socio-cultural sa Quintana, etc.).

De les quinze propostes que tendran lloc durant aquests dies, cinc seran gratuïtes. CICLOP és un esdeveniment cultural, ja consolidat en el panorama escènic de les Balears, clau per al municipi de Sineu i per a tota l’illa de Mallorca, que enguany recupera tota la seva programació habitual. Enguany Dinamarca serà el país convidat i tornaran projectes tan populars com la “Nit Canalla”.

Com és habitual, un plat fort del festival -un dels que congrega molts assistents- serà l’actuació dels Dimonis de sa Cova des Fossar, el dissabte vespre. També el dissabte hi haurà una actuació dins el Celler can Font.

Dimarts l’organització oferirà roda de premsa en la que DíNGOLA hi serà present. Us ampliarem, per tant, aquesta informació, els propers dies.

+info: https://www.ciclopfestival.com/

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: