Una reunió a Sineu va obrir debat i vol ser l’inici d’accions per deixondir la ciutadania i els partits polítics sobre la massificació

Unes 120 persones es reuniren ahir horabaixa a Sineu per debatre estratègies i propostes per a fer front a la saturació i el col·lapse viscuts aquest estiu. Es tracta d’una iniciativa ciutadana, oberta a les entitats socials, però no als partits polítics, que vol cercar solucions conjuntes per tal evitar tornar a viure un estiu com aquest: precisament els organitzadors sostenen que l’objectiu és iniciar accions (que puguin ser organitzades i creades amb la ‘creativitat’ dels propis ciutadans que s’hi impliquin) per pressionar els partits polítics perquè adoptin mesures de cara a garantir un turisme sostenible amb el territori i la població. Es volen cercar solucions conjuntes per tal evitar tornar a viure un estiu com aquest.

La idea de la reunió va partir d’un grup de persones, cinc en concret, que en una setmana aconseguiren fer viral un comunicat (feu clic aquí), i aquest va servir per, ahir, aplegar 120 persones de tot Mallorca a Sineu. L’objectiu és anar fent engrescant més gent, i ampliar la sensibilització, per així pressionar el govern, sigui del color polític que sigui.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: