Diumenge entra el nou rector de Sineu

EL P. CARLOS MARIO TORO ENTRARÀ DIUMENGE COM A NOU RECTOR DE LA PARRÒQUIA DE SANTA MARIA DE SINEU I DE LES QUATRE PARRÒQUIES MÉS QUE CONFIGUREN LA UNITAT PASTORAL

Aquest proper diumenge 18 de setembre es farà efectiva l’entrada del nou equip de membres de la Fraternitat Missionera del Verbum Dei que estaran al capdavant de la nova unitat pastoral formada per les parròquies de Llorito, Maria de la Salut, Llubí, Santa Margalida i Sineu.
Aquesta nova unitat pastoral rebrà el nom de «Mare de Deu del sí» i estarà confiada al rector Carlos Mario Toro Bedoya (La Ceja, Antioquia, Colòmbia, 1961) i als vicaris Antonio Velasco Jiménez (Bilbao, 1964) i Guillem Feliu i Martorell (Muro, 1958).

La celebració litúrgica serà a les 10 h a la parròquia de Santa Margalida -amb una representació de cada parròquia de la Unitat Pastoral- i serà presidida pel bisbe Sebastià Taltavull i Anglada, en aquesta el nou rector llegirà l’Evangeli i rebrà la clau del Sagrari de mans del Bisbe. Al final de la cerimònia es llegirà l’acta de presa de possessió de cada parròquia, i se signarà per part del bisbe, el nou rector i dos fidels de la mateixa, que actuaran com a testimonis.

El diumenge 25 de setembre, a les 19 h, hi haurà la celebració pròpia d’entrada a la Parròquia de Santa Maria de Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: