Jane Yo, el grup del sineuer Miquel Blai, finalista dels premis Pop Rock 2022

Bilo, Black Sea Deluge, Foraster, Luripuskas, Jane Yo, i Marc Mas Carbonell són els finalistes de l’edició 2022 del concurs Pop Rock de Palma. La final del concurs serà a Ses Voltes el proper 24 de setembre en un concert amb entrada gratuïta i lliure. Cada grup disposarà de 20 minuts per la seva actuació.

Jane Yo és el grup del sineuer Miquel Blai, bateria i portaveu del conjunt musical. El projecte es va iniciar el 2014, i el 2015 gravaren el seu primer EP. L’any 2016 es varen consolidar. De Sineu, també José A. Troya n’és un dels components.

Concurs Pop-Rock

El juny passat l’Ajuntament de Palma va presentar una nova edició del Pop Rock, que com a novetat, el certamen tornava enguany a un escenari que ja és un clàssic: Ses Voltes.

Un esdeveniment que, any darrere any, es converteix en el lloc on trobar-hi grans propostes sonores de Balears que cerquen mostrar el seu talent tot presentant les seves partitures fetes cançó. Al ja conegut i reconegut concurs s’hi pot presentar qualsevol grup i artista solista de les Illes Balears, independentment del seu estil musical. L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer bandes emergents, nous projectes i plantejaments artístics alternatius, promocionant-los i fomentant, així mateix, la formació de nous públics.

Tres premis principals esperen als guanyadors del certamen a més d’un munt de reconeixements extra per part de col·laboradors com Espora Records, Enderrock, Fira del Disc, Mallorca Life Festival, Monkey Week, Mobofest, Cranc Festival o Festival Geiser, entre d’altres. Tot per a donar sortida a les bones formacions que ajuden a enriquir la cultura sonora illenca.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: