Passat l’estiu, arriben els donatius de la Mucada

Avui horabaixa, havent celebrat el dinar anual de la Muchal Foundation, la confraria organitzadora de la Mucada ha iniciat la donació solidària que, com cada any, es destina a entitats no governamentals dedicades a serveis socials. Enguany, una vegada passats els comptes de les despeses de la festa, amb els beneficis de la venda de camisetes hauran donat 2500 euros repartits entre l’Associació +U (associació per a la plena convivència sense barreres, que dia 8 d’octubre organitzen la Jornada “Som Art!” a Sineu), l’associació Ama y Educa (associació mallorquina que du a terme diversos projectes educatius a Las Galeras, República Dominicana), i una part serà destinada a ajudar les zones afectades de República Dominicana per l’huracà Fiona.

Un representació de la Muchal Foundation, encapçalada per la Muca, Neus Ribot, en el moment que feien el lliurament a l’associació +U.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: