Jane Yo, el grup de Miquel Blai, segon classificat en el PopRock 2022

El grup sineuer Jane Yo es va fer amb el segon lloc del concurs PopRock de Palma d’enguany. Els sineuers Miquel Blai i José A. Troya són dos dels components del conjunt musical, d’estil post-punk i un poc d’aires indie dels anys 90.

El certamen d’enguany (XXV edició) va ser guanyat per Bilo –grup d’estil més psicodèlic–, i Black Sea Deluge, Foraster, Luripuskas, i Marc Mas Carbonell, foren altres finalistes. En aquesta edició hi havien competit 134 grups. Les semifinals tengueren lloc els dies 9 i 10 de setembre, com va informar DíNGOLA (fes clic aquí).

El juny passat l’Ajuntament de Palma va presentar aquesta nova edició del Pop Rock, un clàssic, un festival i concurs ja històric pel que fa a la música pop a Balears, i pel que han passat grups que després s’han consagrat. Com a novetat, el certamen tornava enguany a un escenari que ja és també un clàssic: Ses Voltes.

[vídeo: agraïment a Climent Carmelo Ciucio]

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: