Es posa en marxa la rotonda de Costitx, un punt negre fatal també per a sineuers

Les obres de millora de la carretera Inca-Sineu han acabat amb la posada en funcionament de la nova rotonda d’accés a Costitx. L’acte de final d’obra s’ha duit a terme aquest dilluns amb l’assistència de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, la directora insular d’Infraestructures, Olga Martínez, i els batles de Costitx, Antoni Salas, Sineu, Tomeu Mulet, i Inca, Virgilio Moreno.

Les obres, que han costat 2 milions d’euros, han estat pagades pel Consell i executades per MAB. S’ha renovat l’asfalt i s’ha fet una rotonda entre la carretera Ma-3240 d’Inca a Sineu i la carretera Ma-3241 en l’encreuament cap a Costitx. S’hi ha instal·lat il·luminació LED i s’hi han sembrat plantes autòctones. Era una reivindicació dels costitxers des de fa més de dues dècades.

Punt negre

Allà on s’ha fet la rotonda, abans era un encreuament perillós. De fet, s’hi han donat nombrosos accidents, algun amb sineuers afectats, i amb conseqüències fatals, com es recordarà.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: