L’IES Sineu demana a la conselleria que paralitzi l’aplicació de la LOMLOE

El claustre de l’IES Sineu ha remès una carta al conseller d’Educació, Martí March, en què li demana que suspengui l’aplicació de la LOMLOE perquè considera que es fa “de manera precipitada i sense garanties de poder-la aplicar correctament”, diu el text. El professorat argumenta que el temps per desenvolupar els currículums ha estat insuficient, alhora que critiquen que no se’ls ha format per dur a terme aquesta aplicació de la nova norma.

Pel que fa a l’avaluació, el claustre critica que es pretengui que els docents atribueixin percentatges a l’aprenentatge de l’alumne i que reparteixin “els criteris d’avaluació d’una manera arbitrària i impossible d’aplicar en el dia a dia dins l’aula”, continua el text. Afegeixen que tot aquest procés no ha tengut en compte l’autonomia dels centres i demanen que no es vulneri aquesta autonomia.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: